Tocanita de cartofi cu aripioare de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 16 Apr 2014 | 27902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cartofi curatati de coaja
  • 8 aripioare de pui
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • o legatura de ceapa verde
  • 100 ml suc de rosii
  • 250 ml supa de pui
  • sare dupa gust
  • o legatura cu patrunjel sau marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu aripioare de pui:

Rumenim aripioarele, adaugam legumele tocate si le calim usor, aproximativ 5 minute, dupa care adaugam supa de pui si cartofii taiati cuburi. Fierbem totul la foc potrivit, cat sa se patrunda cartofii, saram dupa gust si coloram cu suc de rosii. Lasam pe foc pana ce sosul format are aspect legat. La sfarsit presaram verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Ubulika 1

24.04.2014, 17:29

Dya Daniela Andrei 1

24.04.2014, 21:13

jaxx0rr 1

13.07.2020, 08:41

Deci initial am vrut doar sa scriu ca site-ul asta a fost odata ok, dar acum e pur si simplu inutilizabil, cel putin de pe celular. Intre timp m-am umplut de nervi incercand sa imi fac cont ca sa scriu comentariul asta si pana si pagina de inregistrare acopera ecranul de reclame. Pana si cumentariul asta l-am scris fara sa vad ce scriu. Ce inepti.

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui si masline